روایت سعید حدادیان از رامبد جوان، اکبر عبدی و محسن تنابنده

پنجشنبه, تير 18, 1394 - 02:39 توسط تحریریه بادبادک

سعید حدادیان، مداح اهل بیت گفته است یک ماه پیش با رامبد جوان تماس گرفته است و به او اعلام کرده که مجاهدی در راه خدا است. 

حدادیان درباره مجاهدت رامبد جوان گفته است این‌که یک نفر در جمهوری اسلامی به عنوان هنرمند، رسالتی بر دوشش است که زیر سایه اسلام می‌شود خندید، خنده‌ای که در آن گناه نباشد این خیلی ارزشمند است. 

حدادیان گفته است، آ‌قای اکبر عبدی روز عید غدیر اینجا آمدند (بعد از جلسه) دو ساعت برای ما صحبت کردند و کلی خندیدیم اما آ‌خرش در مورد مریضی دخترشان و عشق پدر به دختر صحبت کردند. ایشان گریه کردند و ما هم گریه کردیم و من هم برایش روضه خواندم. پس آقای اکبر عبدی که کمدین هست از اولین امام حسینی‌ها است نمی‌توان به سادگی گفت از دومی‌هاست. امام حسین (ع) را نمی‌شود به نفع من حدادیان مصادره کرد چه شبهای احیا که بازیگران و هنرمندان پشت این در (در این  جلسه) آمدند و با ما قرآن سر گرفتند.

حدادیان همچنین درباره محسن تنابنده، نویسنده و بازیگر سریال پایتخت گفته است «معتقدم این آقا که نویسنده است و قهرمان این برنامه است یک سرمایه بزرگ است برای این مملکت، به نظرم دلش هم فوق‌العاده پاک است.

افزودن دیدگاه جدید

دیدگاه خود را بیان کنید