در ادرارتان خون دیده‌اید؟ مراقب عفونت باشید

دوشنبه, بهمن 11, 1395 - 00:21 توسط تحریریه بادبادک

خون در ادرار را باید جدی گرفت. این علامت، نشانه آن است که مخاط دستگاه ادراری در حال خونریزی است و جداره عروق ظریف آسیب دیده‌اند، اما رنگ و نوع خونریزی نیز می‌تواند نشان دهد محل خونریزی کجا بوده است.

اگر خونریزی از قسمت فوقانی باشد خونریزی پررنگ خواهد بود. این نوع خونریزی‌ها ممکن است به دلیل وجود سنگ کلیه باشد، ولی در این موارد هیچ‌گاه خونریزی لخته‌ای نخواهیم دید. عفونت‌های داخل مثانه و پیشابراه یا وجود تومور در دستگاه ادراری تحتانی، موجب خــونریــزی لختــه‌ای به رنـگ روشن مـی‌شود.

خونریزی همیشه با چشم مسلح قابـل رویت نیسـت و گاهی فقط در آزمایش ادراری و زیر میکروسکوپ دیده می‌شود. خونریزی می‌تواند به دلایل دیگری از جمله بالا بودن کلسیم در ادرار، اسیداوریک زیاد و کریستال اوری باشد.

بیشتر عفونت‌ها به دستگاه ادراری تحتانی محدود می‌شود. عفونت پیشابراه اوتریت، عفونت مثانه سیستیت و عفونت کلیه پیلونفریت نام دارد. در عفونت دستگاه ادراری تحتانی دو عضو یعنی پیشابراه و مثانه درگیرند که گاه کلیه‌ها نیز درگیر می‌شوند. اگر درمان مناسب انجام نشود باکتری‌ها به نقاط فوقانی دستگاه ادراری تجاوز می‌کنند.

اگر می‌خواهید در خانه بیماری‌تان را به صورت خانگی و طب سنتی درمان کنید به شما استفاده از آب میوه کرن بری و عصاره اورتیکا را پیشنهاد می‌دهیم. 

محلول خوراکی اورتیکا، از پیکر رویشی گیاه گزنه تهیه شده است، مواد موثر این گیاه سبب افزایش حجم ادرار شده و از حبس شدن ادرار در مجاری ادراری جلوگیری می‌کند و با این اتفاق به دفع سنگ کلیه کمک می‌کند.

 از دیگر خواص گزنه ضد باکتری بودن آن است، گزنه حرکت باکتری «ای‌کولی» را که مهم‌ترین عامل عفونت‌های ادراری است را کاهش داده و از تشکیل کلونی این باکتری جلوگیری می‌کند.

 آنزیم‌های موجود در عصاره این گیاه باعث کاهش التهاب در بدن می‌شوند.

افزودن دیدگاه جدید

دیدگاه خود را بیان کنید