میدانید وظیفه کبد در بدن چیست؟ کبد که دومین عضو بزرگ در بدن انسان است که مسئولیت تصفیه مواد غذایی و نوشیدنیهای مصرف شده را دارد.
کبد چرب به بیماری گفته میشود که در آن به دلایلی که کاملا مشخص نیست چربی انباشته در کبد به میزانی بیشتر از حد معمول و استاندارد میرسد، این چربیها که عمدتا از چربیهای خنثیتر و از تریگلیسریدها هستند، در کبد رسوب کرده و ارگانهای داخل سلولی را جابهجا میکند اما فعالیت آنها را مختل نمیکند.
کسانی که عوامل خطر پیدایش این بیماری را دارند، معمولا افراد چاق، مبتلایان به دیابت و چربی خون بالا و بی تحرک هستند.
مصرف بعضی داروها نیز می تواند باعث رسوب چربی در کبد گردد. در این زمینه می توان به استروئید، ویتامین A، متوتروکسات، آسپیرین، آمیودارون و استروژن سنتیک اشاره نمود.
همچنین کاهش سریع وزن در کسانی که قبلاً به چاقی مبتلا بودهاند، می تواند این عارضه را در پی داشته باشد.
در کسانی که سوء تغذیه ی پروتئینی دارند یا به سبب چاقی مفرط، جراحیهای پیوند بای پس(Bypass) رودهای انجام دادهاند نیز کبد چرب دیده می شود.
کبـد چرب ساده معمولا به شکل اتفاقی کشف میشود و ۷۰ تا ۸۰ درصد بیماران مبتلا به آن نشانهای ندارند و برای بیماریهای دیگر به پزشک مراجعه میکنند و پزشک بر حسب اتفاق متوجه کبـد چرب آنها میشود، اما گاهی احتمال دارد بیمار علاوه بر احساس خستگی، دردهایی در ناحیه کبد داشته باشد.
اگر شما به این بیماری دچار هستید و یا در اول راه دست و پنجه نرم کردن با این بیماری هستید میتوانید از طریق این راهحل خانگی و طبیعی به جنگ آن بروید.
سیلیمارین عصاره گیاه ماریتیغال (خار مریم) است، بخشی از گیاه كه برای خواص درمانی استفاده می شود دانه آن است و ماده موثر درمانی آن سیلیمارین نامیده می شود. مهمترین كاربرد درمانی این گیاه اثر محافظتی روی كبد است.
مصرف سیلیمارین در درمان بیماری كبدی مانند سیروز، هپاتیت ویروسی و سمی مزمن ، كبد چرب و التهاب مجرای صفرا موثر بوده است كه دلیل آن را خواص آنتی اكسیدانی این ماده می دانند. سیلیمارین سلولهای كبد را در برابر هرگونه آسیب نابود كننده حاد یا مزمن محافظت می كند. همچنین در كاهش كلسترول خون ، افزایش سیستم ایمنی بدن ، درمان انواع سرطان ، كاهش عوارض جانبی در بیماران تحت درمان با شیمی درمانی برای سرطان و سنگ كیسه صفرا نیز اثرات جالب توجهی دارد.
افزودن دیدگاه جدید
دیدگاه خود را بیان کنید