حالا توی این دوره زمانه دیگر کار از آبی و صورتی کردن بدنه گوشیهای همراه گذشته است. خانمها دیگر گوشیهای رنگ و وارنگ دستشان نمیگیرند تا تلفنهای دخترانهتری داشته باشند. با روی کار آمدن این همه گوشی هوشمند با کاراییهای فراوانی که دارند دیگر چه کسی دنبال ظاهر آن است.
دکتر محمدباقر بهشتی در تحقیقی که برای نشریه زن و مطالعات خانواده انجام داده است با نمونه آماری ۳۸۴ نفر از زنان شیراز نتایج قابل توجهی را درباره مدل گوشیهایی که این خانمها دست میگیرند به دست آورده است.
نکته جالب توجه اول اینکه ۱۶ درصد از زنانی که گوشی تلفن همراه داشتهاند اعلام کردهاند که این گوشی به آنها تعلق ندارد و متعلق به همسر یا یکی از اعضای خانواده آنهاست. دوم اینکه بیشترین فراوانی گوشیها در دست برند نوکیا بوده و ۴۹/۵ درصد بازار را در اختیار داشته است.
بعد از نوکیا، سامسونگ و سونیاریکسون در جایگاه دوم و سوم قرار داشتند و کمترین برند مورد استفاده هم اچتیسی و جیال ایکس بوده است.
استفاده از گوشیهای سامسونگ در میان بزرگسالان بیشتر از جوانان و نوجوانان، و در میان کارفرمایان بیشتر از سایر گروههای شغلی است.
جالبتر اینکه تمامی افرادی که بالای ۲ و نیم میلیون تومان درآمد داشته اند گوشی نوکیا را انتخاب کربودندده در حالیکه به نظر میرسد در حال حاضر این انتخاب روی گوشیهای اپل و سامسونگ شیفت میشود.
در نتایج نهایی بررسی شده میزان کیفیت سبک زندگی زنان و نیز تصور شخصی آنان از خود چه ارتباطی با انتخاب تلفن همراه توسط آنان دارد.
از این رو گفته شده که سبک زندگی آنهایی که گوشی هیوندای را انتخاب میکنند از باقی افراد بهتر است و بعد از این برند سبک زندگی زنانی که گوشی موتورولا و جیالایکس داشتهاند از بقیه بهتر بوده است.
از سوی دیگر گفته میشود کسانی که گوشی موتورولا را برای خود انتخاب میکنند تصور بهتری از خود دارند و بعد از این افراد دارندگان گوشی اچتیسی و سونی اریکسون تصور بهتری نسبت به خود دارند.
و در آخر اینکه با اینکه بازار در دست نوکیا، سامسونگ است ولی داشتن گوشیهایی با برند خاص نشاندهنده کیفیت زندگی بهتر است.
افزودن دیدگاه جدید
دیدگاه خود را بیان کنید